Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
085 104 52 22 bouw@djops.nl

Djops Zorg is een onderdeel van Djops Uitzendgroep. Kenmerkend voor de specialistische werk- wijze van Djops is de frisse en eigentijdse kijk op de personele dienstverlening.

OVER ONS

Met meer dan 20 jaar ervaring in het uitzenden van vakkundig en gemotiveerd personeel is er aan een eigentijdse strategie gebouwd onder het motto: ‘Doen waar je goed in bent’. Deze strategie is de oranje draad door de gehele organisatie. Dit geldt voor onze deskundige partners, onze medewerkers, onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor onszelf. ‘Doen waar je goed in bent’ maakt je een specialist en geeft anderen ruimte om de dingen te doen waar zij goed in zijn.

Want bij Djops geloven we in het succes van specialisatie. Alleen een specialist bezit de juiste kennis van de markt en is in staat om de inhoud van de vraag op de juiste wijze te beoordelen. Een specialist spreekt dezelfde taal als zijn opdrachtgever en begrijpt direct waar de knelpunten liggen. Een specialist bezit aantoonbare meerwaarden voor zowel werkgevers als werknemers. En dat is wat je bij Djops kunt verwachten! De medewerkers van Djops zijn in staat om vraagstukken doelgericht en kostenbewust op te lossen.

Djops Bouw + Techniek richt zich met haar dienstverlening voornamelijk op MiddenNederland. Hier komen wij vandaan, hier ligt ons netwerk en hier kennen we de opdrachtgevers. Korte lijnen en persoonlijk contact, dat maakt het voor opdrachtgevers prettig om samen te werken met Djops. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er bij hen speelt en waar de behoeften liggen.

Bij het invullen van deze behoeften kijken wij niet alleen naar diploma’s en certificaten, maar zeker ook naar motivatie en passie. Motivatie kun je niet aanleren, dat zit in je genen. Passie voor je werk is een gevoel en maakt je trots, elke dag weer. En juist dat maakt het verschil!

Djops is een solide en betrouwbare partner voor ondernemers en een goede en eerlijke werkgever voor haar uitzendkrachten.

UITZENDEN

Met de groeiende vraag naar flexibel personeel, is Djops bij uitstek uw partner. Geen hoge vaste kosten maar snel en efficiënt inspelen op de pieken en dalen in de werkdruk en bijvoorbeeld bij ziekte van uw werknemers. Flexibiliteit dat is waar het om draait.

PAYROLLING

Steeds meer werkgevers kiezen voor payrolling. Zij willen goede, gedreven mensen in dienst, maar willen de bijbehorende risico’s zoveel mogelijk vermijden. Djops is de betrouwbare en kostenbesparende partner. Geen onnodige risico’s en alles op de juiste wijze geregeld. Uw personeel bij ons op de loonlijst!

DETACHERING

Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. Bij detachering stelt Djops een werknemer ter beschikking waarbij de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de vergoeding voor de periode vooraf zijn vastgelegd.

WERVING & SELECTIE

Bij werving en selectie selecteren wij de juiste kandidaat voor de functie volgens een vooraf met u af-gesproken fee. Djops verzorgt het traject van A tot Z. Op basis van onze kennis, ervaring en netwerk, brengen we gemotiveerde medewerkers binnen handbereik van onze opdrachtgevers.

Team Djops Bouw + Techniek

GERT VAN DUSSCHOTEN

GERT VAN DUSSCHOTEN

Commercieel medewerker

MARIEN KROON

MARIEN KROON

Commercieel medewerker